GUIDE: Den perfekte influencer kampagne

Denne guide giver dig indblik i hvordan du laver den bedste kampagne gennem Dreaminfluencers platform.

Du er nu netop blevet accepteret som virksomhed på Dreaminfluencers platform, og du står nu og skal lave din første kampagne. I denne guide kommer vi ind på de forskellige ting, som du skal være opmærksomme på, når du laver din kampagne.

Din kampagne bliver delt på én gang med alle tilknyttede influencers på Dreaminfluencers platform. Derfor er det vigtigt, at din kampagne er fængende og interessant, men også simpel og nem at forstå for influencers. I denne guide vil vi løbende komme med eksempler, og målet er at når du er færdig, at du kan lave den bedste kampagne for din virksomhed.

Kampagne titel
Din kampagne titel er det første som influencers ser, og derfor er det vigtigt at den er fængende. Ligesom en avisartikel, så er titlen det som skal få personen (influenceren her) til at klikke sig videre, og læse mere. Titlen skal være kort, så det visuelt ser godt ud, så det er en god ide, at holde titlen simpel. Her kommer nogen eksempler på 3 gode og 3 dårlige:

3 dårlige:

 • Del vores tøj
 • Promover ny dansk webshop
 • Influencer til julegave kampagne

3 gode:

 • Middag for 2: Mackies Pizza & Cantina
 • 2x gratis kopper – Dyerkjaer Design
 • Byens bedste burgers til byens bedste influencers

Kampagne billede
Et billede siger mere end 1000 ord. Dit kampagnebillede er noget af det vigtigste i din kampagne, da det er noget af det, som virkelig kan fange influencers opmærksomhed. Gå derfor efter at have et billede i så høj kvalitet som muligt + et billede som viser hvad kampagnen handler om (ikke bare et logo).

Kampagne beskrivelse
Denne sektion af din kampagne er alt den generelle information du har om selve kampagnen, og om jer som virksomhed. Hvis du har et produkt kan det være information om selve produktet, hvad produktet kan mm. Hvis du har et event kan det være information om eventet, dato, tidspunkt regler mm. Det kunne også være at du inviterede influencers forbi din nye restaurant, her vil din kampagne beskrivelse være en kort beskrivelse af jeres sted, hvad I sælger og hvem I er.

Hvad I tilbyder gennem jeres kampagne
Når du skal beskrive hvad du tilbyder influencers, så er det hvad influenceren konkret får ud af kampagnen. Det kunne fx være et gratis valgfrit smykke, pizza og cocktails for 2, gavekort til din webshop mm.

Hvad I som virksomhed tilbyder gennem jeres kampagne er op til jer at bestemme. Hvis dét I tilbyder er godt, så går det oftest hånd i hånd med antallet af influencers, som tilmelder sig.

Hvad forventer I gennem jeres kampagne:
Hvad I som virksomhed forventer af influencers gennem jeres kampagne er igen op til jer at bestemme. En meget normal forventning ville være 1x Instagram billede + 2x Instagram mystories. Forventningerne til kampagnen går oftest også hånd i hånd med, hvad du som virksomhed tilbyder influencers. Tilbyder du fx 1 gratis ur til en høj værdi så er det også fair at forvente mere content. Eksempler på forventninger er fx:

 • Instagram opslag: billeder/video
 • Instagram mystories: billeder/video

Men også:

 • Blogindlæg: Tekst
 • Youtube: Video

Krav:
Krav til influencers gennem jeres kampagne kan fx være:

 • Bestemte hashtags
 • Lokationer influencers skal tagge
 • Profiler influencers skal tagge

Krav til selve influenceren kan fx være:

 • +2500 følgere
 • Fra region hovedstaden
 • +21 år
 • Interesse for fitness

Disse krav hjælper influencers med at finde ud af, hvad I som virksomhed søger. Når kampagnen er oprettet vil det være muligt, at filtrere i de interessede influencers. Her kan der blandt andet filtreres i krav som: antal følgere, region, alder, interesser mm.

Kampagnen er oprettet! Næste skridt:
Når du har klikket på “Opret kampagne” vil din kampagne nu være tilgængelig for alle influencers, som er tilknyttet vores platform. Vi har influencers som bruger vores platform hver dag, men også nogen som kun logger ind 1 gang om ugen eller hver anden uge. Derfor kan din kampagne være oppe i 30 dage, så vi sikre at størstedelen af alle influencers ser kampagnen.

Hvis du skal have ekstra eksponering, så kan vi på Dreaminfluencers instagram kanal dele en Mystory af, at vi har fået en ny kampagne op. Størstedelen af vores influencers følger os på instagram, og det er derfor en hurtig måde at få skabt opmærksomhed omkring kampagnen på.

Hvis du skulle have nogen yderligere spørgsmål i forhold til at oprette en kampagne, så kontakt os gerne direkte på: [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *