Hvordan finder jeg mikro-influencers på Instagram?

Mikro-Influencers har ikke flere hundrede tusinde følgere, men derimod “kun” et par tusinde. Der er nogle forskellige definitioner på, hvor mange følgere en Mikro-Influencer har, men de vil typisk have en følgerskare mellem 1.000-50.000 følgere. Deres store styrke er, at de ofte kender mange af deres følgere, og derfor også kan skabe content, som rammer målgruppen/nichen bedre..

Der er mange Mikro-Influencers på fx Instagram, som du hurtigt kan finde selv – men det er lettere sagt end gjort. Læs med her og få en række gode råd til, hvordan du finder dine mikro-influencers.

Find mikro-influencers ved geo-tags

Hvis du gerne vil finde influencers, som lever i en bestemt geografisk region, så er der flere måder at finde dem på.

Geografisk-lokations-tagging eller i mere mundrette termer: Geo-tag eller blot lokation – ikke nemt at sige, men smart at bruge. Denne funktion muliggør, at influencers kan tilføje en lokation til deres content – det er smart, da det så tilføjer deres content til en samling af alt det indhold, som er blevet tagget og uploadet fra denne lokation. Derfor kan du med fordel trykke dig ind på den ønskede lokation og gå på opdagelse i blandt alle de potentielle mikro-influencers, som har delt content på denne lokation. Det kunne fx være Fitness World i din by, en cafe i din by eller blot byens navn.

Søg via hashtags

Et godt sted at starte er ved at søge på Instagram igennem de hashtags, som vil være relevante for din virksomhed. Hashtagsøgning er smart, da det tillader dig nemt at finde de mikro-influencers, som leverer content, der kan komplimentere din virksomhed.

Du har også mulighed for at søge efter en bestemt geografisk lokation via hashtags. Prøv f.eks. at søg efter et bynavn og et relevant emne: #mitfrederiksberg. Med denne metode kan du finde mikro-influencers, som blogger om specifikke emner i dit område.

Undersøg dine egne følgere

Det er en smart strategi at give sin egen følgerskare et gennemsyn. Her kan der nemlig allerede være potentielle mikro-influencers blandt dem, som følger dig. Det er en fordel, at de allerede følger dig, da det viser, at de på forhånd er interesseret i dit brand.

Hvis du i forvejen har flere tusind følgere, så forsøg at være kritisk i forhold til hvilke profiler, der fortjener at blive set igennem. Kig blandt andet på om brugeren har et profilbillede i skarp opløsning og om navnet er originalt – i stedet for at se alle dine følgere slavisk igennem.

Har du ikke tid selv?

Det kræver tid at finde mikro-influencers og endnu længere tid, at kvalitetsteste de forskellige, som man finder. Hos DreamInfluencers har vi +1500 håndplukkede danske mikro-influencers tilknyttet vores platform. Alle nye virksomheder får de første 30 dage helt gratis. Kontakt os endelig, hvis du vil have hjælp til at finde de bedste mikro-influencers og etablere samarbejde med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *