DreamInfluencers.com – Influencer Marketing Platform

Vi er glade for endelig at kunne præsenterer DreamInfluencers beta version – En platform der gør det nemmere end nogensinde før for virksomheder og Influencers, at etablere samarbejder.

Vores mission er at skabe en win-win situation, hvor virksomheder nemt kan etablere samarbejde med Influencers, og hvor Influencers nemt kan finde spændende kampagner, deltage i begivenheder/events og endda tjene penge. Vi mener dette er en win-win situation fordi både virksomheder og influencers 100 % selv vælger, hvilke samarbejder de vil indgå. I samarbejde hjælper de hinanden via DreamInfluencers platform.

Der er blevet arbejdet hårdt for, at få sat det helt perfekte system op. Hver og en detalje/funktion er gennemtænkt med hensyn til, at skabe den bedste Influencer Marketing Platform på markedet. Den respons vi har fået har været helt fantastisk, og det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere denne beta version, hvor en masse virksomheder allerede står klar til, at prøve platformen helt gratis.

På denne blog vil eksperter fra DreamInfluencers skrive interessante indlæg om Influencer Marketing. Herunder tips/tricks, Interviews med Influencers/virksomheder, nye undersøgelser der bliver gennemgået, nye tiltag i firmaet og meget mere.

Vi håber du har lyst til at følge med her på bloggen!

– Team DreamInfluencers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *