Hvordan bliver jeg Influencer?

For år tilbage var sociale medier mest af alt til at holde kontakt med familie og venner, dele sjove videoer og små anekdoter fra hverdagen – men tiderne har ændret sig.

I dag spiller sociale medier en vital rolle i marketingverdenen. Alle virksomheder bruger nu Instagram, Facebook og YouTube som et led i deres marketing, men for at bruge de sociale medier effektiv, har de brug for influencers. Det er her, du kommer ind i billedet. Sociale medier gør det muligt for næsten alle at blive influencer og få en indkomst deraf. Ved første øjekast ser det jo nemt ud: Du skal blot være en aktiv bruger og få en masse følgere, men det er ikke nok.

Du kan ikke blive en god influencer udelukkende ved at have mange følgere. Du skal forbedre dig hver dag og sørge for at følge de nyeste og bedste tips for at blive en god influencer.

1. Skab kreativt content

Content er f.eks. dine billeder og videoer. Dette er fundamentet for dig som influencer. Det er vigtigt, at du er original og finder din egen stil samtidig med, at din content er brugbart og appellerer lige præcis til din målgruppe af følgere.

Husk, at udgive din content på både videoer, billeder og stories – du skal ikke være bange for at prøve noget nyt eller forsøge at komme ud på forskellige formater. Du bliver blot klogere på, hvordan dine følgere reagerer i forhold til, hvordan du udgiver din content!

2. Altid opsøg ny viden omkring industrien

For at blive en god influencer, skal du generelt være åbensindet og nysgerrig af natur. Du bør altid holde dig for øje, at du konstant skal udvikle dig og opsøge ny viden. Diskutér forskellige emner med dine følgere, svar på dine kommentarer, opdag noget nyt og del det med dine følgere.

Forsøg at skille dig ud fra mængden af influencers – vær nysgerrig og del dine opdagelser.

3. Følg de nyeste trends og opdateringer på sociale medier

De sociale medier er i konstant udvikling – derfor bør du også nøje følge de nyeste opdateringer og ændringer. Hvis du vil følge med de nyeste trends og fortsat være spændende for dine følgere, bør du være opmærksom på alle fornyelser som f.eks. nye apps, ændring af algoritmer og nye muligheder for at skræddersy din profil. Inde på denne blog vil vi blandt andet løbende dele de nyeste trends.

4. Engagér dine følgere

En af grundstenene i at være en god influencer er at have en aktiv og engageret følgerskare. Desto mere aktive dine følgere er, desto mere attraktiv vil du som influencer være over for virksomheder.

Som sagt tidligere holder dine følgere naturligvis af at se dine smukke billeder og videoer, men du bør også kommunikere med dem. Beløn de konstruktive og sjove kommentarer med et tilbagesvar – husk at være ærlig, del dine følelser og holdninger til forskellige emner.

5. Promovér kun for kvalitetsprodukter

Du bør aldrig gamble med dit omdømme og dine følgeres tillid til dig. Derfor skal du kun reklamere for produkter og virksomheder, som du kan stå inde for.

Lad være med at samarbejde med virksomheder, der sælger produkter af dårlig kvalitet. Det er okay at være kræsen – det er dit navn og troværdighed, som du giver til disse virksomheder – derfor er det også dig, som bliver straffet af dine følgere, hvis produkterne eller virksomheden er dårlig.

Vil du være Influencer?
Hvis du er interesseret i livet som Influencer, så kan vi hjælpe dig videre. Hos Dreaminfluencers hjælper vi danske Influencers med at samarbejde med virksomheder. Vi har i dag flere end +100 virksomheder registreret hos os, som hver dag søger nye Influencers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *