Instagram TV: Hvad betyder det for Influencers?

For et par dage siden annoncerede Instagram deres nyeste feature: Instagram TV. Med Instagram TV kan Instagram brugere med +10.000 følgere uploade videoer, som varer flere timer, hvorimod Instagram brugere med under 10.000 følgere kan uploade videoer, der varer op til 10 minutter. Men hvad betyder denne funktion for Influencers?

En god mulighed for Mikro-Influencers:

Hvis du så småt er gået i gang med Youtube videoer eller er gået lidt i stå med dem, så er Instagram TV en god mulighed for dig. På youtube kan det være svært, at opbygge et stort publikum og få subscribers, men på Instagram har du som Mikro-Influencer allerede en masse følgere, som har adgang til dit Instagram TV. Det er derfor en god mulighed for dig, fordi du nu ikke skal have dem over på en helt anden kanal.

Mere video:

Instagram TV er en klar indikator på at videoer bliver mere og mere populært. Vi bruger mere og mere tid på, at se videoer. Så hvis du ønsker at dine følgere skal engagere sig mere i det indhold som du deler, så er video et MUST. Det skaber mere tillid, og folk kan bedre identificere sig selv med dig, når der er stemme og kropssprog involveret. 

Instagram TV er helt klart en god mulighed for især Mikro-Influencers, men samtidig så handler det stadig om, at selve brugeroplevelsen skal være god. Det må tiden vise. 

Hos DreamInfluencers vil vi gerne hjælpe alle vores Influencers med, at blive bedre på Instagram. Derfor kan I altid skrive til os direkte på Instagram Direct: @dreaminfluencers – eller pr. mail: [email protected]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *