Sådan får du mest ud af din Influencer Marketing kampagne:

Når du arbejder med Influencers, så gælder det ikke blot om, at give dem nogle produkter og få dem til, at dele nogle billeder af de produkter. Det er selvfølgelig en rigtig god start at gøre det, men hvis du virkelig vil have det optimale ud af din Influencer Marketing kampagne, så er det ikke nok. Her kommer nogle tips og tricks til, hvad din virksomhed kan optimere jeres Influencer Marketing kampagner.

Deltag i samtalen:

Ligeså snart en Influencer har delt et billede med dit produkt, så skal du sikrer dig, at du deltager i samtalen med det samme. Det kan du gøre ved, at kommentere og like – skriv gerne tak til Influenceren for deres arbejde. Derefter er det vigtigt, at du holder øje med samtalen.

Det skaber stor tillid og styrke til din virksomhed, hvis du engagere dig i samtalerne – fx ved at svare på eventuelle spørgsmål i kommentarfelterne. Studier viser nemlig, at 71 % af forbrugere, som har en god oplevelse med en virksomhed på de sociale medier, er mere tilbøjelige til at anbefale den virksomhed til andre.

Repost:

Influencers inddrager din virksomhed på deres egen profil og med deres eget originale og autentiske indhold. Influencers har skabt indholdet for dig, og ved at reposte deres indhold på din egen kanal, viser du dem, at du er taknemmelig for deres hårde arbejde – og det vil gøre en Influencer glad. Husk dog altid at spørge Influenceren om lov først. Når du har fået lov så husk også at reposte på de forskellige kanaler, dvs ikke kun instagram.

Boost/promover dine Influencer Marketing kampagner:

Skal du virkelig have det meste ud af din Influencer Marketing kampagne, så er det nødvendigt, at du også betaler nogle annoncekroner.

Det er desværre sådan at det indhold, som vi deler på de sociale medier ikke bliver vist til at alle vores følgere. Facebook og Instagrams algoritme viser oftest kun dit indhold til 10-30 % af din følgerskare – og det afhænger af hvordan ens følgerskare reagerer på indholdet. Du får altså ikke det meste ud af din kampagne, hvis den kun bliver delt med fx 10-50 personer. Ved at promovere/booste dit indhold kan du for 10-50 kroner komme ud til 500-1500 mennesker.


Hvis du har nogle mere specifikke spørgsmål til, hvordan din virksomhed kan få det meste ud af jeres kampagner, så er DreamInfluencers team klar til at hjælpe jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *