Sådan fungerer Dreaminfluencers platform:

En step to step guide til, hvordan det fungerer for virksomheder, når de skal oprette en kampagne på Dreaminfluencers platform.

  1. Opret din kampagne

Her skal du beskrive hvad du forventer og tilbyder. Lad os sige du har en restaurant: Du vil gerne have Influencers til at komme ned og tage billeder af din nye brunchmenu, derfor skriver du:

Hvad vi tilbyder: Vi tilbyder Influencers at komme ned og får en gratis brunch. Brunchmenuen består af hjemmelavede vafler, avocado toast, spejlæg, brød og friskpresset juice.

Hvad vi forventer: Vi ønsker at i deler 2 billeder på instagram indenfor 1 uge efter i har været forbi.

Opslags krav: Vi ønsker at i tagger vores restaurant: @restaurant og bruger hashtagget: @restaurant

Deadline og tidsperiode: Kampagnen er fra 1 maj til 7 maj.

  1. Influencers tilmelder sig

Kampagnen er oprettet den 25 april, og Influencers har nu fra 25 april til 30 april, hvor de kan tilmelde sig. Inde på platformen vil du derfor kunne se listen af alle Influencers, som ønsker at være en del af din kampagne.

  1. Virksomhed udvælger Influencers

Der er 30 Influencers der gerne vil ned og smage din nye brunch menu. Du skal kun bruge 15. Derfor inviterer du de 15 Influencers, som du mener er det bedste match.

  1. Virksomhed sender invitation

Via DreamInfluencers beskedsystem sender du en invitation direkte til Influencers om, at du gerne vil arbejde med dem. Du sætter også en dato for “SU”. Dvs ønsker en Influencer at være med i kampagnen, skal Influenceren skrive tid og dato inden fx. 1 maj, hvor kampagnen starter.

  1. Influencers deltager i din kampagne

Influencers deler billeder som aftalt, og du kigger på, hvordan de forskellige Influencers performer.

Har du nogle spørgsmål til hvordan vores platform fungerer, eller er du i tvivl om lige præcis din virksomhed kan benytte sig af den? Vi hjælper dig med de spørgsmål, som du har på: [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *