Instagram markedsføring for din restaurant, bar eller cafe

Tre måder din restaurant eller cafe kan bruge Instagram til jeres markedsføring

Madmarkedet er kæmpestort. Også på de sociale medier. Der er over 100 millioner opslag omkring mad på Instagram – samt over tre millioner mennesker, der vedkalder sig selv at være en foodie (Navn for person, der er vanvittig med mad).

Det giver dermed god mening at engagere sig i sin digitale følgerskare, hvis man er en restaurant.

Her er tre gode idéer til jeres Instagram-markedsføring.

  1. Brug jeres kok!

Det er vigtigt at få personificeret jeres restaurant. Jeres kunder vil naturligvis gerne den person, som står bag maden. Smid billeder op af jeres kok i aktion på Instagram.

  1. Tag kunderne med om bag scenen.

Vis, hvordan der ser ud bagved facaden. Hvem er tjenerne, og hvordan fungerer hele maskineriet? Lav gerne en rundvisning via video og upload til Instagram.

  1. Skab en ugentlig Instagram-marketingsplan.

Giv de forskellige dage en speciel funktion. Lad f.eks. mandag spørgsmålsdag, hvor I spørger jeres følgere om deres yndlingsret på menuen. Derudover kan I bruge Throwback Thursdays og Fun Fridays f.eks.

86 % af kvinder bruger sociale medier før et køb. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at din profil er præsentabel, flot og sjov. Så hvis en kvinde overveje at besøge din restaurant er hun meget tilbøjelig til, at kigge igennem det indhold i har på jeres sociale medier og/eller det indhold folk deler om jer. Det kan resulterer i at i får en kunde ned, alene på baggrund af det, som er delt.

Flere og flere restauranter, barer og cafeer vokser sig store blandt andet via omtalen på deres sociale medier. Hvis du er interesseret i at bruge Instagram vil vi gerne gratis vejlede og rådgive dig i, hvad der er smart for lige præcis din restaurant/bar eller cafe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *