Hvordan laver man en business profil på Instagram?

  1. Gå til din profil
  2. Gå til indstillinger
  3. Tryk på “konto”
  4. I bunden kan du trykke på “skift til professionel konto”
  5. Vælg Virksomhed eller Kreatør

 

Hvorfor skal jeg skifte til en professionel konto?

Først og fremmest, så lever vi en tid hvor data er den bedste valuta. Dermed er det også din bedste chance for at vise hvad du kan, når du skal lave samarbejder med virksomheder.
Ved at skifte til en professionel konto, får du mulighed for at se dine ‘insights’, som bl.a. viser hvor gamle dine følgere er, hvilket køn de har, hvornår de er aktive og hvor de bor. På den måde kan du vise virksomhederne at lige netop dine følgere er de mest relevante for dem, når de skal bruge influencere.

Forestil dig en restaurant der ligger i Aarhus. For at du skal være det rigtige match for dem, skal du kunne vise dem, at dine følgere primært er fra Aarhus. 

Måske viser denne restaurant sport og serverer store bøffer og specialøl. I så fald vil de muligvis gerne målrette deres markedsføring mod mænd fra Aarhus. Hvis du kan vise, at langt de fleste af dine følgere er mænd fra Aarhus, vil du være et oplagt valg for dem at arbejde sammen med. 

Det kan også være at en landsdækkende webshop der sælger tøj til kvinder i 20 til 30 års alderen. For at webshoppen skal vælge dig, skal du kunne vise dem, at mange af dine følgere er 20 til 30 år gamle kvinder.

Og sådan fortsætter det.

Din data er din bedste ven, så hvis du ikke har skiftet til en professionel Instagram profil endnu, kan det kun gå for langsomt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *