Sådan anvender du mikro-influencers til Black Friday

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og der arbejdes på højtryk for at finde den bedste strategi, som kan give omsætning. Der bliver brugt ekstra mange penge på reklamer under Black Friday, og derfor er det vigtigere end nogensinde før at kunne skille sig ud og skabe tillid til forbrugeren. 

I dette indlæg vil jeg komme med en række punkter på, hvordan man kan anvende mikro-influencers som en del af sin Black Friday strategi. 

Influencers kan skabe et hype
Influencers kan være med til at skabe et hype omkring dine Black Friday tilbud. I praksis fungerer det ved, at influenceren i form af Instagram stories fortæller omkring din virksomheds tilbud. På selve Black Friday er der en masse støj i mediebilledet, og det kan være svært at fange forbrugernes opmærksomhed. Derfor kan brugen influencers i dagene op mod Black Friday være et særdeles effektivt værktøj.

Indsamling af e-mail adresser
Du kan også bruge influencers til at indsamle e-mail adresser i ugerne op mod Black Friday. Det kunne eksempelvis være at influencerens følgere kunne få en “unik adgang” til tilbuddene før andre.

Lav en konkret strategi
En god strategi kunne være at aktivere influencers over flere omgange, så følgerne bliver eksponeret flere gange for det inden for eksempelvis 1 uge.
Det kunne være:

– 2 stories søndag aften
– 2 stories onsdag aften
– 2-3 stories på Black Friday morgen

Skab et hype Black Friday morgen:
Et tiltag kunne være at man i et bestemt tidsrum, som fx imellem 9-11 fik alle influencerne til at poste på én gang. På denne måde kan du holde overblikket over hvornår influenceren udfører sit arbejde, da du oftest har super travlt på denne dag som virksomhedsejer. 

Hvorfor er Influencer Marketing effektivt på Black Friday?
På Black Friday bliver der brugt ekstra mange penge på traditionelle reklamer som fx annoncering. Forbrugeren bliver derfor bombarderet med reklamer, og vil have svært ved at navigere rundt i de mange forskellige tilbud. Her bliver influencers tillid til deres følgere afgørende, da de kan tappe ind og påvirke deres følgeres købsbeslutning. 

Vi hjælper gerne til
Skal du bruge hjælp eller rådgivning til din influencer strategi til Black Friday, så kan du booke en gratis og uforpligtende samtale med os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *